top of page
 • Aantal deelnemers
  1 - 12 deelnemers Incompany: Of je nu privéles wilt volgen of een groep van 12 deelnemers hebt. Het maakt voor Miss Efficiency geen verschil.
 • Benodigdheden
  Inrichting trainingsruimte: Laptop of PC voor elke deelnemer (max. 8 te huur à € 50,- p/dag, M365 installatie) Laptop of PC voor Miss Efficiency (te huur à € 50,- p/dag) Stroomvoorziening voor de oplaadstekkers van de PC's of laptops Beamer / Scherm Flipover of whiteboard met stiften
 • Training tijden
  Hoe laat beginnen we? Voor een 1-daagse training worden 6 effectieve lesuren gerekend. Voor een dagdeel 3. Hou voor de lunch- of dinerpauze minimaal 30 minuten en maximaal 1 uur aan. Het maakt Miss Efficiency niet uit hoe laat je zou willen beginnen en dat kan dus in overleg. Ook in de avonduren en op zaterdag kan zij een training verzorgen.
 • MS Office versie & Account
  Welke versie moeten we hebben? Er is maar 1 ding echt belangrijk.... Allemaal dezelfde versie! Of het nu MS Office versie 2013 of 2016 is, het maakt Miss Efficiency niet uit. Het is ook niet van belang of je werkt met Windows 8, 10, 11 of M365. Je kan zien welke MS Office versie je hebt, door op je Office knop/start knop te klikken en te kijken welk jaartal er achter bijvoorbeeld Excel of Outlook staat. Miss Efficiency wil het wel graag van te voren weten i.v.m. de voorbereidingen voor haarzelf. Account Miss Efficiency maakt graag gebruik van jullie laptop of pc. Zodoende beschikt zij over dezelfde versie als de deelnemers. Het is dus ook noodzakelijk dat zij kan beschikken over een "gast" account binnen het netwerk. Zeker voor de training Outlook, Teams, SharePoint & OneNote. Zonder gastaccount is het lastiger om maatwerk te leveren. Voor de training Power BI, heeft iedereen een eigen (gratis) account nodig en is het aan te raden om voor aanvang de App te downloaden op de Smartphone. De bijbehorende informatie ontvangen de deelnemers uiteraard vooraf. Uitzondering Miss Efficiency beschikt over 8 laptops met M365 op Windows 10. Werken jullie ook met M365 en is er geen extra laptop beschikbaar, dan kan deze tegen € 50,- p/dag ingezet worden. Mac Miss Efficiency geeft bij voorkeur geen training aan gebruikers met een Macbook. De verschillen met Microsoft zijn hiervoor te groot.
 • Naslagwerk
  Krijgen we na de training iets mee? Nee, elke training is immers gebaseerd op maatwerk. Dit is de reden dat er geen standaard naslagwerk beschikbaar is. Uiteraard kan Miss Efficiency dit wel maken, zie dit dan als een extra opdracht. Power BI vormt hier een uitzondering op. Voor zowel deel I als deel II ontvang je een cursusboek met de opgaven. De uitwerkingen ontvang je digitaal. Boeken kopen dan? Er zijn talloze boeken te koop, welke zouden kunnen dienen als naslagwerk. Met plezier adviseert en bemiddelt Miss Efficiency hierin. Het naslagwerk voor Power BI kost € 25 p/training dag.
 • Tevredenheidsonderzoek
  Enquête achteraf Volg je meerdere trainingen en doen er meer dan 36 deelnemers mee, dan verzorgt Miss Efficiency gratis een tevredenheidsonderzoek. Deze enquête wordt op maat opgesteld in Forms en je ontvangt de resultaten achteraf in een grafisch overzicht.
 • Certificaat
  Bewijs van deelname Op verzoek ontvangt elke deelnemer achteraf een bewijs van deelname.
 • Versnaperingen
  Lunch.. Miss Efficiency gaat ervan uit dat jij voor de lunch zorgt en in geval van een trainingsavond voor het diner. Gedurende de training houdt Miss Efficiency in de gaten dat er tijdig pauzes genomen worden om de benen te strekken, naar het toilet te kunnen en om iets te drinken. Koffie, thee en water zou gemakkelijk beschikbaar moeten zijn. tussendoortje in de vorm van chocolaatje of stukje cake is qua concentratie een aanrader!
 • Voorwaarden
  Wat verwacht Miss Efficiency? Dat je haar factuur op tijd betaalt. Miss Efficiency hanteert een betalingstermijn van 7 werkdagen. Dat als er binnen 15 werkdagen geannuleerd wordt, zij 50% in rekening mag brengen, binnen 10 werkdagen 75% en binnen 5 werkdagen 100%. Dat je begrijpt dat alle genoemde bedragen exclusief 21% btw zijn.
 • Kosten
  En...] Miss Efficiency maakt ook van haar offertes maatwerk, dus bel vrijblijvend +31 6 21 90 10 98 of vul het contactformulier in. Onderstaande onderdelen gelden in alle offertes. Miss Efficiency biedt aan: Cursusmateriaal op maat gemaakt (Power BI heeft standaard materiaal) Pen & kladblok Bewijs van deelname Miss Efficiency brengt in rekening: Reiskosten vanuit Heerjansdam à € 0,50 p/kilometer Huur beamer à € 50 p/dag (indien niet aanwezig) Huur projectiescherm à € 50 p/dag (indien niet aanwezig) Huur laptop (M365) voor docent/deelnemer à € 50 p/dag (indien niet aanwezig)

FAQ

bottom of page